Thorkil Grøns Samlecentral​

Danmarks mest fleksible samlecentral med 1. klasses sortering af al slags fisk giver dig sikkerhed for den bedste markedspris. Uanset tidspunkt på døgnet og mængde, står vi altid klar til at tage imod dine fisk på kajen. Vi har en omfattende kvalitetskontrol, og vi går altid fisken igennem og sørger for, at den præsenterer sig ordentligt for køberne.

Vi ligger centralt placeret i Hanstholm, Danmarks førende konsumfiskerihavn med landets største fiskeriauktion, hvilket gør havnen til en af Nordeuropas største fiskerihavne. Hanstholm Fiskeauktion er den auktion, der sætter prisniveauet i hele EU – derfor kan vi altid sikre de bedste priser.

Hos os får du:

  • Ubrudt kølekæde – fra fisken kommer ind og til den er hos modtageren har vi én ubrudt kølekæde, som sikrer frisk og lækker fisk til køberen.
  • Fuld sporbarhed – vi har som nogle af de første fuld sporbarhed på alt fisk vi håndterer – lige fra skib til køledisken.
  • Fuld afregning for hele fangsten – hos os kan du regne med fuld afregning for alle de kilo, du har fanget.
  • Fuld service døgnet rundt, året rundt – vi har åbent 24/7 365 dage om året.

Vi er konstant i kontakt med auktionen, så vi har styr på, hvornår der er tilmeldt mindst fisk og hvilke dage, der sandsynligvis vil være de højeste priser.

Grøn’s Samlecentral startede i 1967 - samme år som Hanstholm Havn åbnede, og vi er dermed en af havnens ældste virksomheder. Vi er en moderne og udviklingsorienteret virksomhed, der løbende holder os opdaterede både teknologisk og personalemæssigt.​

​Følg os på Facebook​

Vi støtter

Kontakt os

West-Ship Shipbroker Company

CV​R: 30845765

Auktionsgade 23

7730 Hanstholm

Telefon: 97 96 19 88

Bemærk:

Kontor i Hirtshals er åbent hver onsdag mellem 10:00 og 15:00 eller efter aftale

Her bor vi​

West-Ship Shipbroker Company

Auktionsgade 23
7730 Hanstholm

West-Ship Shipbroker Company

Havnegade 18D, 

9850 Hirtshals